Nađite partnera za svoj glas

O nama

WEB-bannerHR

O Nama

Newton Technologies Adria d.o.o. osnovana je 2016. s idejom dovođenja novih glasovnih tehnologija, proizvoda i usluga klijentima u Adria regiji, a pruža različite mogućnosti implementacije tehnologije pretvaranja govora u tekst. Klijentima pomažemo u učinkovitom ostvarivanju njihovih ciljeva. Zajedno određujemo mogućnosti za implementaciju tehnologije pretvaranja govora u tekst kako bismo ubrzali radni proces te bolje iskoristili vještine zaposlenika, što rezultira smanjenjem troškova poslovanja i povećanjem zadovoljstva zaposlenika. 

Fokusiramo se na tehnologije prepoznavanja govora na slavenskim jezicima. Zahvaljujući našem timu razvojnih programera možemo oblikovati rješenja prema vašim potrebama i željama.

Naši iskusni konzultanti mogu vam pružiti savjete o načinu implementacije tehnologije prema vašim potrebama te vam osigurati edukaciju o načinu diktiranja.

Newton Technologies Adria d.o.o. u vlasništvu je tvrtke Newton Media Grupe iz Praga. Newton Media Grupa osnovana je 1995. godine u Pragu, a danas je internacionalna media insight grupa s uredima u deset zemalja i s preko 500 zaposlenika. Sestrinska tvrtka, Newton Technologies, osnovana je 2008. godine i usmjerena je na razvoj tehnologija za automatsko prepoznavanje govora. Tvrtka koristi i razvija govorne tehnologije u ekskluzivnoj suradnji s Tehničkim sveučilištem u Liberecu u Češkoj Republici.

Kontakt

 

info@diktiranje.hr

Partneri

Povijest tvrtke

NEWTON TECHNOLOGIES

2017

Newton Dictate 5 opremljen Radiološkim i Pravnim rječnikom dostupan na hrvatskom jeziku. Implementacija sustava u privatnim i javnim zdravstvenim institucijama. Razvoj verzija za slovensko i srpsko tržište.

2016

Osnovana NEWTON Technologies Adria. NEWTON Dictate 4 dostupan je na hrvatskom jeziku.
Započinje usavršavanje rječnika u suradnji s partnerima iz zdravstva i medijskim kućama u Hrvatskoj.

2014

NEWTON Dictate predstavljen poljskom Ministarstvu pravosuđa te se testira na sudovima.

2013

Proširili smo partnerstvo s kompanijama Philips i Olympus te postali službeni distributer sustava za diktiranje.
Dostupan je NEWTON Dictate 4 s naprednim glasovnim naredbama.
Napravljen je novi korak otvaranjem podružnice u Poljskoj.
NEWTON Technologies pobjeđuje na javnom natječaju Ministarstva pravosuđa te će osiguravati softver za prepoznavanje govora za sve sudove u Češkoj.

2012

Izdana nova verzija softvera NEWTON Dictate 3 sa značajnim novostima.

2011

NEWTON Dictate s vokabularom za transkribiranje pravnih tekstova na slovačkom predstavljen u Bratislavi.

2010

Uspjesima na javnim natječajima postajemo dobavljači softvera za diktiranje za Ministarstvo unutarnjih poslova Češke i Inspektorat za zaštitu okoliša Češke.

2009

Kompanija NEWTON Technologies pobjeđuje na natječaju češkog Ministarstva pravosuđa za najam softvera za diktiranje za sve sudove u Češkoj.
Predstavljeno rješenje za prepoznavanje slovačkog govora za medicinu, odnosno radiologiju.

2008

Osnovana kompanija NEWTON Technologies.
Testiranje tehnologije NEWTON Dictate na češkim sudovima.

2003

U kompaniji NEWTON Media pokrenut projekt prepoznavanja češkog govora, usmjeren na izradu punih prijepisa TV i radijskih emisija.