“Tehnologija koja ostavlja trag” naziv je našeg predavanja koje će biti dio 11. Konferencije digitalne medicine “Budućnost je sada” u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu 13.3.2020. godine. Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Konferencija će se baviti temama kao što su mjerenje učinaka terapije, e-zdravstvo i implementacija Integriranog zdravstvenog informacijskog sistema u Republici Hrvatskoj, osjetljivim pitanjem dostupnosti i korištenja osobnih podataka naročito na primjeru dijabetesa i raka kao najvećih javnozdravstvenih problema. Također će se osvrnuti i na primjenu nove EU regulative vezano za medicinske proizvode (MDR) i ostalih najnovijih dosega u digitalizaciji te novim tehnologijama koje su primjenjive u  medicini.

Iznimna nam je čast sudjelovati na ovoj vodećoj konferenciji digitalne medicine u regiji te govoriti o prednostima korištenja naše tehnologije u zdravstvenim ustanovama u Republici Hrvatskoj.

Konferencija „Budućnost je sada“ održava se 11.put, a do sada je održana u Zagrebu, Pragu, Bratislavi i Beogradu.

Više detalja provjerite na službenoj stranici konferencije i u kratkom video pozivu na konferenciju – https://www.youtube.com/watch?v=goWx2OrKLms.