Sudjelovali smo na najvećoj konferenciji digitalne medicine u ovom dijelu Europe i govorili o našoj tehnologiji koja pretvara govor u tekst u realnom vremenu, o sustavu NEWTON Dictate kojeg koristi preko 1.300 korisnika u Hrvatskoj, a među njima i liječnici.

U predavanju pod nazivom “Tehnologija koja ostavlja trag” pokazali smo na koji način sustav NEWTON Dictate optimizira radne procese korisnika i kako je postao dio modernizacije i unaprjeđenja kvalitete rada u zdravstvenim ustanovama koje su ga implementirale. Govorili smo o tome što sustav čini potpuno otvorenim krajnjem korisniku te kako je žiri prestižne Europan and IT Software Excellence Award prepoznao važnost implementacije i korištenja sustava u zdravstvenim ustanovama u Hrvatskoj te nas uvrstio u finale spomenute nagrade u čak dvije kategorije.

Dio NTA tima na 11. Konferenciji digitalne medicine “Budućnost je sada”

„Zahvaljujem organizatorima na pozivu i prilici da govorim o našoj Tehnologiji koja ostavlja trag – doslovno. Svi smo mi ta budućnost o kojoj se danas govorilo. Pritom mislim na naše korisnike – liječnike, partnere i naravno svoj tim koji marljivo radi na implementaciji tehnologije za pretvaranje govora u tekst u zdravstvenim ustanovama u Republici Hrvatskoj. Naš cilj je optimizacija radnih procesa, a konkretno u zdravstvu, unaprjeđenje kvalitete zdravstvene skrbi za pacijente jer oni su razlog zbog kojih smo se okupili na vodećoj konferenciji digitalne medicine u ovom dijelu Europe. Ponosna sam što je naš rad prepoznat i izvan Republike Hrvatske, i to od strane struke. Više od toga vesele me naši korisnici koji su prepoznali vrijednost implementacije naše glasovne tehnologije i što zajedno radimo na digitalizaciji i modernizaciji budućnosti, budućnosti koja je već odavno krenula. Stotine korisnika koji nam kažu da su efikasniji i da im novi način rada rješava niz problema s kojima su se ranije susretali, znak je da smo na dobrom putu. Primjer je korisnica koja je 9:30 minuta pretvorila u 1:45 minuta što je ključno za kvalitetu rada, liste čekanja i rješavanje problema prekovremenih sati. I korisnici su sretni što smo dostigli, a u nekim segmentima i prestigli svjetske sile u korištenju inovativnih tehnologija”, rekla je Marina Jurić koja je sudjelovala na konferenciji.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako nam je bilo te što je naša Marina organizatorima rekla nakon završetka konferencije.